fbpx
Skip to content

Rólam

Szia, Kalin vagyok, a Kalin Productions alapítója.

Célom a működő, sikeres és induló vállalkozók segítése azzal, hogy leveszem a vállukról a rutinszerű adminisztratív háttérfeladatokat és az online marketing feladatokat. Segítek minden általános asszisztensi feladatban, amely személyes jelenlét nélkül teljesíthető. Továbbá készítek weboldalakat, webáruházakat, valamint olyan professzionális videó és fényképészeti anyagokat, amelyek tovább javítják szolgáltatásaid vagy termékeid bemutatását és népszerűsítését.

Az elmúlt néhány évben szerencsés voltam, hogy számos olyan szakmai területen dolgoztam, mint a zeneipar, a média és az idegenforgalom.
Húszas éveimben a zeneipar területén dolgoztam zenészként és hangtechnikusként. Volt saját stúdióm is. Később a médiában dolgoztam hangtechnikusként egy TV stúdióban. Itt beleszerettem a videózás világába.

002 Kalin - Kalin Productions. Virtuális marketing asszisztens

Kalin

Virtuális asszisztens
Webdisnger
Videó és Fotószerkesztő

Mivel szerettem utazni is, a sors megajándékozott azzal a lehetőséggel, hogy kameraman és videoszerkesztőként tíz éven át a híres Costa Cruise Lines és az MSC Cruise Lines munkatársaként világszerte utazhassak. Az itt elvégzett feladatok a nemzetközi turizmushoz kapcsolódtak, ahol a nyelvtudás, a marketing, az értékesítés, a logisztika, a szervezés, a termelés, a termékek és szolgáltatások promóciója, valamint az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú szerepet játszott.

Én is nagy hangsúlyt fektettem a marketingre és az értékesítésre, ezért úgy döntöttem, hogy tovább fejlesztem magam ezen a területen.
Szóval, a színes és nagyon aktív múltamnak köszönhetően, jelenleg nagyon gazdag szakmai tapasztalattal és nyelvtudással rendelkezem.

Meg akarom osztani ezeket a tapasztalatokat azon vállalkozókkal és vállalkozásokkal, akik igényelik a segítségemet. Így hozzájárulhatok a sikerükhöz. Megbízható, pontos, pozitív, kreatív és talpraesett személyiségként állok rendelkezésre minden ügyfelem számára.

Ha szükséged van ilyen jellegű támogatásra, olvass tovább, és fedezd fel, hogy hogyan segíthetek neked is!